keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Riistapata

Mieheni toi metsästysreissulta poron. No vitsi vitsi, posti sen toi. Tai oikeastaan, vain lihat, ei kokonaista poroa.
Minä pistin poron pataan.

Riistapata

riistaa maun mukaan
sipulia
porkkanaa
lihaliemikuutio
sokeria hippunen
Mustapekka- juustoa
vettä
ruokakermaa
suolaa

Laita aineksia oman maun ja tarpeen mukaan. 
Kuullota lihat, sipuli ja porkkana. Kiehauta vettä pannulla saadaksesi paistoliemen mukaan.
Heitä kaikki ainekset pataan 
Anna hautua n.175 asteessa muutama tunti.
Tarjoile perunamuusin ja puolukoiden kanssa.
Namskis!




Toivonmukaan näillä häädetään myös yksi flunssa :).

Kram/P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti