perjantai 17. tammikuuta 2014

Tomaattikeitto ja omituinen olo


Haudihou!


Täällä ollaan sairastettu mitä omituisinta tautia.
Eilen aamulla, kun heräsin oli olo, kuin olisi rekan alle jäänyt.
Aivan hirveä.
Sellainen, että mietin pitäsikö ruveta väsäämään testamenttiä.

Nyt yhden päivän huilauksen jälkeen on taas ihan ok olo.
Ei nyt mikään priima, mutta niin kuitenkin, että ei tunnu hengenlähtö olevan lähellä.

Jospa tästä taas pikkuhiljaa.

Täytyy myös laittaa pitkästä aikaa reseptiä, kun tuli tehtyä tuota loistavaa keittoa 3 vko sitten(mihin tää aika katoaa??).
Se on itse kyhätty resepti ja maailman helpoin.
Itseasiassa yksi sellaisista ruoista, jota voi väsätä koska vain, koska tarvikkeet löytyvät aina kotoa.
 

Eli here we go.


Maailman helpoin tomaattikeitto


1 sipuli
3 prk tomaattimurskaa(mitä tahansa)
1 prk paseerattua tomaattia
1 rkl ruskeaa sokeria
2 rkl balsamicoa
2 rkl creme fraichea


1. kuutio sipuli ja kuullota 5 min öljyssä.
2. lisää purkit, anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min.
3. lisää sokeri ja balsamico, anna kiehua 15 min.
4. soseuta.
5. lisää creme fraiche.
6. mausta suolalla ja pippurilla  ja tilkalla tabascoa, jos pitää hieman tulisemmasta.


Krutongit saaristolaisleivästä

1. kuutioi saaristolaisleipä
2. laita pannulle öljyä, 1 valkosipulinkynsi pieniksi pilkottuna, sekä persiljaa, kuullota.
3. paahda leipä pannulla.











Ihanaa päivää!
Täällä parannellaan vielä oloa.





KRAM/P









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti